Sursa: FinMentor

Data: 19/04/2013

Obtinerea prosperitatii - Procesul

Tinand cont de ritmul si directia in care se misca lucrurile, nu a fost niciodata mai important ca acum sa-ti asiguri din timp statutul de om prosper.

Nu este nevoie sa fii un geniu financiar sau sa castigi la loterie. Nu trebuie nici sa inseli pe cineva, sa primesti o mostenire sau sa ai venituri de mii de Euro. Este extrem de simplu, odata ce iti clarifici care sunt pasii pe care trebuie sa-i faci.

Daca pana acum nu ai acumulat suficienti bani cat sa-ti permiti standardul de viata dorit, este foarte posibil ca asta sa nu aiba totusi legatura cu tine. Avand in vedere multimea de sfaturi, opinii si informatii eronate disponibile peste tot in jurul nostru, este de mirare ca mai exista oameni care reusesc sa nu se incurce in acest labirint, cu atat mai putin sa devina prosperi.

Daca acum te simti mai mult incurcat decat lamurit, relaxeaza-te! Vom inlatura orice confuzie si vom face lucrurile cat mai simple posibil. De fapt, vom rezuma tot ce trebuie stiut despre crearea si conservarea averii in doar cateva "lectii" prin care, odata ce au fost asimilate, vom reusi sa facem impreuna adevarate miracole.

Procesul este simplu si consta in urmatoarele etape:

  1. Evaluarea situatiei personale;
  2. Stabilirea obiectivelor;
  3. Crearea planului;
  4. Executia planului;
  5. Monitorizarea si ajustarea sau revaluarea situatiei.

Il poti parcurge singur si poti oricand adapta acest proces la propriile realitati si aspiratii.

Daca ai nevoie de un sprijin, il vei avea, cu conditia sa ne contactezi.

Fa dovada angajamentului tau fata de bunastarea ta si a familiei tale!