Termeni si conditii

cauta

Termeni si conditii

 

Investitii

Antreprenoriat

Informatiile prezentate pe acest site nu reprezinta recomandari de a cumpara sau vinde valori mobiliare prezentate, ce ofera informatii si opinii care ar trebui sa ajute fiecare investitor in parte in formularea si luarea unei decizii de investitie.

Asociatia FinMentor, asociatii sai sau angajatii sai pot detine la orice moment dat valorile mobiliare prezentate pe acest site. Se recomanda ca orice decizie de investitie sa fie luata dupa consultanrea a mai multor surse de informare si in special dupa o consultanta cu o firma de brokeraj sau investitii acreditata.

In plus de atat, orice grafic, metodoligie, model sau strategie de investitie prezentata pe acest site reprezinta doar o forma de estimare si nu garanteaza o sursa de venit sau de profit cu certitudine.

Orice investitie in valori mobiliare este caracterizata de riscul unei pierderi partiale sau in totalitate a investitie initiale. Informatiile, cotatiile si graficele prezentate pe acest site au fost obtinute din diverse surse care la randul lor sunt considerate de incredere, dar corectitudinea si complectitudinea acestor informatii, cotatii si grafice nu poate fi garanta.

Asociatia FinMentor, asociatii sai sau angajatii sai nu isi asuma nici un fel de obligatie pentru eventualele pierderi suferite de un investitor in urma folosirii informatiilor, cotatiilor sau graficelor prezentate pe acest site.

Publicitate

dezvoltat de Web Media Bacau