Finante personale | Educatie financiara

cauta

Finante personale

 

Investitii

Antreprenoriat

  • “Banul e mai bun ca saracia daca e folosit din motive financiare.”

    Woody Allen

  • “Uneori banii costa prea mult.”

    Ralph Waldo Emerson

  • “Oamenii exagereaza intotdeauna valoarea lucrurilor pe care nu le au. Apreciezi ceea ce nu ai obtinut.”

    George Bernard Shaw

Obtinerea libertatii financiare constituie una dintre cele mai importante responsabilitati din viata noastra, nu numai pentru asigurarea bunastarii personale si a familiei, ci si pentru eliberarea de orice problema de sanatate sau interumana care ar putea fi generata de lipsa banilor.

Intr-o lume marcata de schimbari profunde, care se succed intr-un ritm alert si in care devine tot mai evident faptul ca suntem singurii responsabili de viitorul nostru, stabilirea drept scop a obtinerii libertatii financiare este o componenta importanta a succesului personal.

Banii pot oferi aceasta libertate. Cu cat avem mai multi bani, cu atat avem mai multa libertate si mai multe optiuni dintre care putem alege. Dobandirea unei educatii financiare solide reprezinta doar primul pas in obtinerea bunastarii materiale, insa este indispensabila in conservarea acesteia si atingerea ulterioara a libertatii financiare, acea stare particulara in care castigarea banilor nu ne mai preocupa.

Libertatea financiara este o stare profund individuala. Nimeni nu poate decide in locul nostru cat de multi bani sunt suficienti pentru a ne considera liberi din punct de vedere financiar. Aceasta stare poate fi insa obtinuta de oricine se angajeaza cu fermitate si perseverenta in atingerea acestui obiectiv, iar punctul de pornire este modul de administrare al finantelor personale.

Dorim sa umplem golul existent in prezent in ceea ce priveste obtinerea unei consilieri obiective de natura financiara, oferind solutii care sa contribuie la dezvoltarea unor deprinderi practice, indispensabile in atingerea scopurilor financiare personale.

Speram ca pe marginea unor subiecte de interes pe care am incercat sa le prezentam dintr-o perspectiva mai putin intalnita, sa atragem comentariile dumneavoastra care sa contribuie la aprofundarea unor concepte si la incurajarea initiativei individuale in crearea si dezvoltarea averii personale.

Publicitate

dezvoltat de Web Media Bacau