Actiunea | Educatie financiara

cauta

Actiunea

Trimite unui prieten Versiune print

Investitii

Antreprenoriat

Trimite unui prieten                             Campurile marcate cu * sunt necesare

Numele tau *:

Adresa ta de email *:

Numele prietenului tau *:

Emailul prietenului tau *:

Mesaj aditional:

 

Actiunea este ingredientul indispensabil succesului. Fara actiune, stabilirea oricarui obiectiv, formularea oricarei strategii si conceperea oricarui plan nu reprezinta decat un exercitiu steril.

Actiunea reprezinta o dovada clara a angajamentului fata de atingerea unui obiectiv si este elementul necesar realizarii planului si indeplinirii strategiei. Totodata, actiunea reprezinta unica masura reala a convingerilor personale. Nu conteaza ceea ce dorim sau ceea ce spunem, ci ceea ce facem efectiv.

Doar actiunea ne poate scoate din zona proprie de confort, ceea ce reprezinta una dintre premisele dezvoltarii personale. In plus, dobandirea oricaror cunostiinte fara aplicarea lor in practica este incompleta si pasibila de uitare. Cunoasterea fara actiune este pasiva si nu aduce beneficii nimanui, nici macar posesorului.

Actiunea dezvolta experienta personala si alimenteaza stima si respectul de sine, eliminand negativitatea si stresul cauzat de amanare sau de lipsa finalizarii. Actiunea este singurul antidot al ingrijorarii.

Pentru a ne bucura pe deplin de efectele sale pozitive, actiunea trebuie sa fie angajata spre atingerea unui scop precis si persistenta pana la finalizare. In egala masura, actiunea trebuie sa fie rapida si focalizata. In acest fel, orice plan poate fi realizat pas cu pas, pana la atingerea tuturor obiectivelor.

Sursa: FinMentor


Top

dezvoltat de Web Media Bacau