Analize | Resurse | Educatie financiara

cauta

Analize

 

Cursuri

Workshop

Consiliere

Rapoarte FinMentor

Analize

In cadrul sectiunii ANALIZE sunt grupate o serie de scurte articole in care sunt prezentate opiniile specialistilor nostri referitoare la evolutiile diferitelor instrumente, atat de pe pietele bursiere din Romania si din strainatate, cat si de pe piata FOREX. Precizam ca subsectiunea pietelor bursiere nu se refera doar la actiuni si indici, ci cuprinde si analize ale diferitelor marfuri (aur, argint, petrol, etc) sau alte instrumente (CFD-uri, futures, etc).

Toate analizele sunt postate in timp real si pot constitui nu doar exemple de aplicare in practica a cunostintelor prezentate in cadrul rubricii Investitii, ci si instrumente ajutatoare pentru investitori in procesul complex de luare a deciziilor.

In final adresam si o invitatie tuturor potentialilor colaboratori: in masura in care considerati ca aveti ceva semnificativ de spus in domeniu, si in acelasi timp doriti sa impartasiti din experienta dv. si altor investitori, va invitam sa ne contactati pentru a discuta modalitatile concrete de colaborare. Bineinteles, invitatia este valabila atat referitor la analize, cat si in oricare din domeniile de interes abordate de Finmentor.

Publicitate

dezvoltat de Web Media Bacau