Cursuri | Resurse | Educatie financiara

cauta

Cursuri

 

Cursuri

Workshop

Consiliere

Rapoarte FinMentor

Analize

In aceasta sectiune sunt grupate o serie de lucrari care se adreseaza tuturor celor care doresc sa beneficieze de mai multe informatii comparativ cu ceea ce este deja disponibil in celelalte sectiuni ale site-ului.

Cu toate ca subiectele abordate sunt nu doar interesante, ci si foarte utile, la ora actuala nu cunoastem sa existe in Romania lucrari similare care sa aprofundeze respectivele subiecte.

Cursurile sunt rodul atat al unei bogate experiente personale a autorului, al discutiilor purtate cu diferiti specialisti, cat si al unei ample documentari. Fiecare curs este o carte in format electronic care trateaza in profunzime un subiect de interes din sfera vizata de FinMentor.

Pagina:   1 din  1 (Total cursuri: 4)
Cariera in vanzari

22.10.2014

"Program derulat pe perioada a 2 luni calendaristice, pentru dobandirea cunostiintelor teoretice si dezvoltarea deprinderilor practice necesare unui specialist in vanzari."

Pret: 960 Ron

Tradingul - pasiune aducatoare de venituri

25.09.2011

"Lucrarea isi propune sa arate ca tradingul nu este doar o meserie potrivita pentru o categorie restransa de initiati, ci poate fi abordat cu succes de oricine isi propune mai mult dacat sa asculte de diversi "guru". "

Pret: 0 Ron

Strategia FinMentor

06.09.2011

"Strategia FinMentor explica in cele mai mici detalii o metoda de tranzactionare cu o larga aplicabilitate. Desi se adreseaza in special speculatorilor, strategia poate fi folosita cu succes de catre orice investitor. "

Pret: 195 Ron

Psihologia investitorului

06.09.2011

"Desi nu multi dintre investitori constientizeaza acest aspect, emotiile joaca un rol esential in trading. Mini-cursul de PSIHOLOGIA INVESTITORULUI se adreseaza tuturor investitorilor incepatori, dar si celor avansati care doresc sa-si imbunatateasca rezultatele obtinute pana acum in tranzactoinare facand apel, alaturi de uneltele utilizate pana acum: AT, AF, money management, etc, si la tehnici de control al emotiilor si optimizare a deciziilor investitionale pe baza cunostintelor de psihologie investitionala."

Pret: 38 Ron


Publicitate

dezvoltat de Web Media Bacau